Horoskop

Horoskop općenito

Horoskop potječe još od vremena Babilonskog, (1800. – 1700. god. p.n.e), carstva, preko Egipta, kao sastavni dio astrologije. Horoskopska je predviđanje budućnosti pojedinca koja uglavnom uključuje analizu karaktera i okolnost temeljenu na položaju nebeskih tijela u vrijeme rođenja.Osnova na prema kojoj se izrađuje horoskop jeste vaš datum, sat i mjesto rođenja, upravo kao i natalna karta. Znanje o budućnosti i njena predviđanja možda neće biti istinito u većini slučajeva. Horoskop je uglavnom napravljen da unaprijed zna kakva je budućnost, životni put i sudbina, kao i karma neke osobe te daljnji razvoj događaja.

Usmjeravanje na osnovu osobnosti:

Horoskop vam može pomoći otkriti individualne vještine i odgovarajući posao koju bi mogli izabrati i koji će vam donijeti zadovoljstvo.

Problemi općenito:

Poznavanje vlastitih snaga i slabosti daje širu sliku rukovanja stvari u smislu životne perspektive. Horoskop će vam reći jeste li vjerojatno trpjeli zbog nepovoljnih položaja nekih planeta iu važnim životnim područjima.

Financije, novac:

Horoskop će pokazati o dobrim i lošim vremenima za zarađivanje i akumuliranje bogatstva, tako da netko ostane usredotočen i svjestan približavanja dobrog vremena i iskoristite ga.

Ljubav:

Veze ili bovirak su poseban događaj u životu osobe i utječe na specifične kombinacije planeta Jupiter, Venera i Marsa. Horoskop osobe predviđa sve te informacije na jednom mjestu.

Upoznajte svoj datum i vrijeme:

Horoskop će pokazivati promjenjive uzroke i posljedice dobrih i loših planeta i njihov posljedični utjecaj na naše živote. To pomaže u rasporedu važnih događaja poput duspjeha ljubavnih i ostalih veza ili novčanih ulaganja te vam ukazati na dane povoljne za to.

Proricanje budućnosti:

Planeti utječu na svaki trenutak vremena i njihova promjenjivost donosi dobre i loše rezultate u našem životu. Dnevni, tjedni, mjesečni i godišnji horoskopi govori nam u kakvom smo razdoblju i što možemo očekivati u nekom vremenskom periodu naspram položaja planeta u pogledu našeg datuma rođenja.

Znakovi horoskopa:

Horoskopski znakovi

Ovan –  osobe rođene od 21. ožujka do 20. travnja

Bik – osobe rođene od 20. travnja do 21. svibnja

Blizanci – osobe rođene od 22. svibnja do 21. lipnja

Rak – osobe rođene od 22. lipnja do 23. srpnja

Lav – osobe rođene od 24. srpnja do 22. kolovoza

Djevica – osobe rođene od 23. kolovoza do 22. rujna

Vaga – osobe rođene od 23. rujna do 23. listopada

Škorpion – osobe rođene od 24. listopada do 22. studenog

Strijelac – osobe rođene od 22. studenog do 21. prosinca

Jarac – osobe rođene od 22. prosinca do 20. siječnja

Vodenjak – osobe rođene od 21. siječnja do 19. veljače

Ribe – osobe rođene od 20. veljače do 20. ožujka